ЕДИН ПОГЛЕД
СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ
ХИЛЯДА ДУМИ

ВИЗУАЛЕН АНАЛИЗ
НА ЕСПРЕСОТО

 

Един поглед е достатъчен, за да преценим кафето.
Цветът, плътността и трайността на каймака разкриват повече,
отколкото можем да си представим.

 
Как да се подготвим за дегустиране на кафе: Стъпка 1
Preparati: bevi un sorso d'acqua, guarda attentamente l'espresso prima di assaggiarlo
Пелини кафе

1. ВГЛЕЖДАЙКИ СЕ В КАЙМАКА НА ЕСПРЕСОТО, НИЕ ПРЕЦЕНЯМЕ НЕГОВИЯ ЦВЯТ

Цветът на каймака може да варира от тъмно-кафяв до бежов, в зависимост от използваната кафе смес между Арабика и Робуста) и от уменията на баристата да използва еспресо машината, за да направи най-доброто кафе.

Gradazione Crema: molto intenso, intenso, medio, scarso, assente
Пелини кафе
Регионални представители

Централен офис:

Еспресо Италиано ЕООД София 1839, кв. Враждебна, ул. 1-ва N°7

Мобилен +359 892 234 478        Телефон: +359 2 808 29 19        факс: +359 2 808 29 30         office@pellinicaffe.bg

Регионални представители:

Valid XHTML 1.0 Transitional Facebook Twitter Google Plus